Boka en fillers behandling

hos ElviNell Beauty

På ElviNell Beauty erbjuder vi ett brett utbud av fillers för att hjälpa dig att uppnå den look du alltid har drömt om. Våra behandlingar är utformade för att minska rynkor och fina linjer, öka volymen i ansiktet och skapa en ungdomlig glöd. Vi använder endast högkvalitativa produkter som är säkra och effektiva för att garantera dina bästa resultat. Oavsett om du söker för att förbättra dina kindben, läppar eller nasolabiala veck, är våra fillers det perfekta valet. Låt oss hjälpa dig att se ditt allra bästa ut!

fillers
fillers

Vad är fillers och hur fungerar de?

Fillers är injicerbara produkter som används för att förbättra utseendet på ansiktet och återställa ungdomlig volym och fasthet. De fungerar genom att fylla ut rynkor, fina linjer och förlust av volym i ansiktet genom att injicera en mjuk gel under huden. Fillers kan också användas för att öka volymen i kinderna, förbättra läpparna och skapa en ungdomlig glöd.

De flesta fillers är gjorda av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen och som hjälper till att behålla fukt i huden. När fillers injiceras under huden, binder hyaluronsyran till vattenmolekyler och skapar en mjuk och naturlig volym. Resultaten kan vara omedelbara och varar vanligtvis i sex till tolv månader, beroende på vilken typ av filler som används.

Vårt utbud av fillers

På ElviNell Beauty erbjuder vi ett brett utbud av fillers för att hjälpa dig att uppnå det utseende du alltid har drömt om. Vi använder endast högkvalitativa produkter som är säkra och effektiva för att garantera dina bästa resultat. Här är några av de fillers vi erbjuder:

Juvederm: Juvederm är en hyaluronsyrafiller som används för att fylla ut rynkor, fina linjer och förlust av volym i ansiktet. Det kan också användas för att förbättra kindbenen och läpparna. Resultaten är omedelbara och varar vanligtvis sex till tolv månader.

Restylane: Restylane är också en hyaluronsyrafiller som används för att fylla ut rynkor, fina linjer och förlust av volym i ansiktet. Det kan också användas för att öka volymen i kinderna och läpparna. Resultaten är omedelbara och varar vanligtvis sex till tolv månader.

Radiesse: Radiesse är en filler som är gjord av kalciumhydroxylapatit. Det används för att fylla ut rynkor och förlust av volym i ansiktet och kan också användas för att förbättra kindbenen och käklinjen. Resultaten varar vanligtvis 12 till 18 månader.

Sculptra: Sculptra är en filler som används för att återställa volymen i ansiktet och förbättra dess ungdomliga glöd. Sculptra fungerar genom att stimulera kroppens naturliga produktion av kollagen, vilket skapar en gradvis ökning av volymen i ansiktet över tid. Resultaten varar vanligtvis två år eller längre.

Vi erbjuder även: Botox & Profhilo behandlinar.